Kid Loco la sfarsitul lunii octombrie in Bucuresti

19 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Jean-Yves Prieur alias Kid Loco va reveni in Bucuresti pe 27 octombrie in Live Music Club, conform site-ului kidloco.com. Evenimentul este organizat de catre Flama Events. Iata ce se mai 'coace' la Flama pana la sfarsitul anului.

Kid Loco a mai avut de-a lungul timpului si alte proiecte muzicale, precum Kid Bravo sau Papa Loco. Venind din zona trip-hop si downtempo imbinat cu hip-hop, Kid Loco s-a facut remarcat prin productii lansate la case de discuri ca Yellow Productions (label-ul lui DJ Yellow), faimosul label german Studio !K7 sau Bela Union. De warm up se va ocupa UFe & Zicu, iar proiectiile video sunt aigurate d ecatre Dreamrec. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

Pe 2 noiembrie, tot in Live Club (fostul Space), va mixa si Daddy G de la Massive Attack. Warm up-ul este asigurat tot de catre UFe & Zicu, Dreamrec la proiectiile video. Difera doar pretul biletului, adica 40 de lei de data aceasta.

Iar pe 10 noiembrie, Nickodemus (ESL Music) revine in Bucuresti, tot in Live Club. Meniul este acelasi ca si la evenimentele mentionate mai sus, cu exceptia faptului ca pretul biletului este de 30 de lei.








Popup detector