Petrecerea de lansare a agentiei Main Events la Iasi

14 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

Agentia de booking Main Events se lanseaza cu o mega petrecere de doua zile, pe 18 si 19 mai, in clubul XS din Iasi. Acesta este primul party dintr-o serie de evenimente, care vor avea loc in toata tara, de-a lungul anului.

Comunicarea continua cu petrecaretii este importanta pentru noi. De aceea, vom oferi 300 de CD-uri cu seturile noastre. Cele doua zile de petrecere vor fi un exemplu din ceea ce poate si ofera agentia Main Events fanilor muzicii electronice. Suntem dedicati total bpm-ului si pasionati de soundul electronic, spune Dan Ene, fondatorul agentiei Main Events.

Noaptea de vineri incepe la ora 23:00 si este dedicata DJ-lor care sunt si producatori. Line up-ul ii cuprinde pe Dorroo, Topo si Vania.

Rezidentul casei, Mike, promite un set special de muzica tech si techno. Il urmeaza Atari, unul dintre fondatorii radioului online cubecast.net, care a impresionat cu warm up-ul de minimal techno facut la petrecerea de 1 Mai, cu Dominik Eulberg, de la mare. Un obisnuit al clubului XS, Dan Ene va continua pe aceeasi linie techno, condimentata cu sunete noi si originale. Dupa ora 5:30 dimineata, cei trei vor face back2back, exemplar. Atata vineri cat si sambata se va ocupa de proiectii VJ-ul Dan Basu.



Popup detector