Pete Tong revine in Romania

09 Ianuarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Gazda unuia dintre cele mai cunoscute show-uri radio din lume, Essential Mix, va reveni in Bucuresti in luna februarie in clubul Kristal Glam. Conform paginii sale de myspace.com, Pete Tong va mixa pe 23 februarie.

Pete Tong nu a mai fost de mult timp in Romania si cu siguranta fanii lui il asteapta cu nerabdare. Emisiunea "Essential Mix" de la BBC Radio 1 este una din cele mai ascultate emisiuni de muzica electronica din toata lumea.

Intr-un interviu recent pentru beatportal.com, Pete Tong dezvaluie dragostea sa pentru Ableton Live. "Am fost intotdeauna unul din sustinatorii noilor tehnologii. Am trecut de la vinil la CD-uri imediat cum a aparut modelul CDJ 1000, iar duap cativa ani am inceput sa folosesc Serato Scratch Live", spune Pete Tong.

"Am trecut peste fobia de a controla muzica doar dintr-un laptop, si astfel colectia mea de piese a devenit mult mai organizata. Insa am realizat ca nu facem nimic deosebit cu Serato, ceva mult mai tare decat as fi facut doar de pe pick up-uri, asa ca am trecut la Ableton."



Popup detector