Above & Beyond ar putea mixa in spatiu

08 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Above & Beyond ar putea mixa in spatiu, si sa fie astfel, primii DJi inter-planetari si aero-spatiali din lume, daca boss-ul de la Virgin ii place destul de mult incat sa-i primeasca pe Virgin Galactic

A & B au mentionat ca ar vrea sa dea un sens cat se poate de aplicabil numelui de scena ales, si l-au rugat pe Richard Branson daca pot mixa la bordul primei nave spatiale pentru turisti, Virgin Galactic. (noi stim sa gatim, ne primiti?)

Conform ITM, Above & Beyond a facut o oferta pentru Virgin Galacting dupa ce a mixat la evenimentul din Mojave Desert de saptamana trecuta. Petrecerea a fost organizata pentru a lansa SpaceShipTwo, un avion care face parte din flota Virgin Galactic.

"Suntem mari fani ai spatiului cosmic si este clar ca acesta ar fi gig-ul nostru de vis", a spus Jono Grant de la Above & Beyond.

Desi deja compania rezerva locuri pe naveta spatiala, inca nu s-a anuntat oficial cand se va lansa, desi zvonurile spun ca testele pentru zbor vor incepe candva in 2010.


Daca Above & Beyond vor fi acceptati ca DJii navei, atunci ei vor pune muzica pentru Moby, Dave Navarro de la Jane’s Addiction si Noel Gallagher de la Oasis, artisti care si-au cumparat bilete pentru aceasta calatorie unica.

Nu este pentru prima data cand cei de la Above & Beyond vor sa mixeze in locuri neobisnuite si mai ales in locul indepartate de pamant, acestia au organizat un concurs prin care un fan A&B a castigat un loc in balonul cu aer cald de unde cei trei mixau special pentru show-ul radio gazduit de Pete Tong. Pentru ca Pete Tong.

Acum, daca Richard Branson ii accepta pe cei trei tranceri, ar trebui ca acestui mare artist sa-i construiasca propria naveta spatiala warp speed, in care sa includa un robot umanoid, ca sa i se dea Cezarului ce e al Cezarului.


Popup detector