Pete Tong este cel mai bogat DJ din lume

31 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Nu o spunem noi, o spune tabloidul britanic Daily Mail. Cu toate acestea, Pete Tong se declara usor nemultumit de faptul ca avionul sau personal nu este prea confortabil, chiar daca ajunge mai repede la destinatie. Dave Clarke nu este insa de aceeasi parere.

"Am un viciu: avioanele particulare", mentioneaza Pete Tong pentru Daily Mail. "Luxul este ca ajungi la aeroport mai repede, insa aceste 'private jets' nici macar nu sunt atat de confortabile."

Pete a mai discutat cu Daily Mail despre faptul ca este targetat in mod necrutator drept cautator de aur. ("Sa fii DJ pare a fi cel mai bun job din lume, dar banuiesc ca si Brad Pitt o duce destul de bine, nu?"). De asemenea, onorariile primite de catre Pete sunt considerate uneori destul de 'salbatice', in jur de 20.000 de lire pe un gig. "Dupa standardele majoritatii, eu primesc un onorariu astronomic."

Dave Clarke, unul din cei mai buni DJ-i de techno din lume, si unul din colaboratorii agentiei Skrufff este de parere ca sunt multi alti DJ-i care primesc sume si mai mari. El mai marturiseste pentru Skrufff ca este o prostie sa te concentrezi asupra onorariilor unui DJ, inainte de a-i mentiona realizarile.



Popup detector