Paul van Dyk mixeaza in acest an compilatia Cream Ibiza

22 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Paul van Dyk este si el anuntat printre numerosii artisti de calitate care vor participa in acest an la Creamfields, dar inainte de asta el va mixa compilatia Cream Ibiza.

Una din partile cele mai bune ale verii este varietatea de compilatii care impanzesc piata si posibilitatea de a face cea mai buna alegere. Seria Cream Ibiza, care a fost mixata de Eddie Halliwell in 2006 si 2007, a fost una dintre cele mai cautate si cumparate compilatii. Vestea buna este ca producatorii se intorc cu cea de-a treia parte a compilatiei care va fi mixata de catre Paul Van Dyk.

Colaborarea pare sa se potriveasca perfect tinand cont ca Paul mixeaza la Creams Amnesia de peste 10 ani. Cu cativa ani in urma si Paul Van Dyk si Tiesto mixau in Amnesia.

Cream Ibiza mixata de Paul Van Dyk este deja anticipata ca o compilatie care trebuie sa sune bine. Nicio piesa nu a fost anuntata pana acum, deoarece Paul isi alege combinatia perfecta pentru aceasta a treia parte; aceasta va fi prima sa compilatie dupa Politics of Dancing.


Popup detector