Paul Van Dyk: 'Este intotdeauna ceva special in Bucuresti'

06 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul si producatorul german Paul van Dyk vorbeste intr-un interviu acordat postului de radio Vibe FM despre productie muzicala, despre ramura trance si despre sosirea sa in Bucuresti, la Arenele Romane (cort), vinerea aceasta, 10 octombrie.

"Am crescut in Germania de Est, asa ca imi pot imi imagina cum a fost aici (n.r. in Romania), cand il aveati pe acel tip Ceausescu; am avut si noi un astfel de individ, se numea Honeker", spune Paul van Dyk.

DJ-ul neamt tine sa precizeze ca de fiecare data cand a ajuns in Bucuresti s-a simtit bine, a intalnit oameni prietenosi, deschisi, oameni care inteleg democratia, care stiu sa se bucure si sa simta muzica. "De asta continui sa vin aici ori de cate ori am posibilitatea. Stiu si simt ce muzica trebuie sa pun in set, dar totul se rezuma la felul in care interactionez cu publicul. Este intotdeauna special, asa ca sunt incantat sa vin din nou in Bucuresti."

Interviul integral cu Paul van Dyk il gasiti AICI. DJ-ul va mixa vinerea aceasta, 10 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti (la cort), in cadrul unui eveniment The Mission. Detalii despre eveniment gasiti AICI.



Popup detector