Paul Thomas si 2 Crazy Bastards mixeaza in septembrie in Iasi, la Ciric

14 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Paul Thomas (Godskitchen - UK), Rosario Internullo & Adrian Eftimie (2 crazy bastards), Claus, Sean Jay Dee, Mano, Ziggi si Phaser Lips sunt DJii care formeaza programul evenimentului Summer end Party de la Ciric, Iasi, din data de 5 septembrie.

Vara a trecut si odata cu ea s-au dus si zilele de vacanta. Am fost la mare, la munte, in provincie sau in strainatate. Ne-am odihnit si ne-am incarcat bateriile iar acum revenim in forta pe 5 septembrie cu un nou eveniment in aer liber, ultimul din acest sezon. Club Hypnotic prezinta Summer end party, evenimentul care pune punct vacantei si da startul unui nou sezon de clubbing. Vor fi prezenti Dj care au ridicat cluburile in aer si au pus muzica in aceasta vara la festivaluri de pe litoral dar si din Europa: Paul Thomas (Godskitchen - UK), Rosario Internullo & Adrian Eftimie (2 crazy bastards), Claus, Sean Jay Dee, Mano, Ziggi si Phaser Lips.

Vino la Complexul Golden Stone Ciric din Iasi incepand cu orele 18.00, sa iti iei ramas bun de la natura, la ultima petrecere in aer liber din acest sezon. Pretul unui bilet este de 20 ron pana in ora 24.00 si 30 ron dupa ora 24.00.



Popup detector