Party preview - unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

13 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor va prezinta recomandarile clubbing dn acest weekend, 13-14 martie 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.

Vineri, 13 martie, este o zi cu ghinion, asa ca cine vrea totusi sa-si rupa o mana, un picior sau sa-i moara pisica, poate consulta party preview-ul, dupa cum urmeaza. Clubul Kristal Glam ii gazduieste pe Pralea, Kozo, El Cezere, PTC & Jeefo, in cadru party-ului Sunrise Spring Tour. In Studio Martin aveti ocazia sa il (re)vedeti pe Kevin Saunderson, impreuna cu Negru si Pagal. In clubul Mash Up mixeaza fondatorul Futureboogie, Joe 90, impreuna cu gasca de la AWD (Kosta, Narcis si Piftek). La traditionalul Traian 42 mixeaza Giuser si La Vache Qui Rit. In clubul Fabrica ii puteti gasi pe maestrii dnb Black Sun Empire, WASP, Yuffa & Hardcore si Kishazz. In clubul Silver, main party-ul este sustinut de Faster, Fady, Vlad, Adi, Heyos si Nentu. In The Other Side of Expirat ii puteti gasi pe Logan & Jo.E. In La Scena mixeaza Lucas & Emap. Pentru cine mai poate, pentru after hours aveti de ales intre traditionalul Mash Up (cu Praslea la pupitru) si clubul Silver.

Sambata, 14 martie, Laurent Garnier concerteaza la Fratelli Studios, cu Khidja in deschidere si Vali Chincisan la visuals. In clubul Fabrica mixeaza Caspa, TRG, Alien Pimp, Tony031R si video SKVJS. In clubul Kristal Glam revine Nick Warren, iar in deschidere mixeaza rezidentul clubului, Chriss. In clubul Silver mixeaza la main (orele 23.00) MoonSound, Mircea Matei, Gold Finger, Alektricity si T R O N. In clubul The Other Side of Expirat va asteapta Grand si Nemo. Pentru after hours aveti de ales intre Mash Up (cu Negru) si Silver (cu Thornado si Santon).

Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Popup detector