Party preview - unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

20 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor va prezinta recomandarile clubbing dn acest weekend, 20-21 martie 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.

Vineri, 20 martie, va invitam la un nou Beat Factor Sessions in clubul Silver. De data aceasta vor mixa cei trei DJi de la AWD House, adica Narcis, Piftek si Kosta. In clubul Kristal Glam mixeaza Danny Howells, iar in clubul Studio Martin vor fi prezenti la pupitru Suedmilch si Roger. In clubul Mash Up ii puteti gasi pe Oscar Hervas si Ali Nasser. In The Other Side of Expirat vor mixa cei trei de la Les Triplettes de BelleVille, adica Bully, Tomasan si VRT. Clubul Fabrica gazduieste un party intitulat Disco Fever, cu Gemini Bros, DiscoBalls (Live) si Gojira. La TNB puteti viziona scurtmetraje, in cadrul Future Shorts, urmat de un party Khidja Clouds Society; in plus, la after party ii puteti asculta pe TRG si Mc Bean (de la Suie Paparude). Demisolul hotelului Persepolis va bubui iarasi, insa actorii difera; vor mixa Raoul Russu, Eddy M si DJ Greeg. In clubul Glamour (??) ii puteti gasi pe Adi, Oscar, Alex & Mircea. Pentru traditionalul after hours puteti alege intre clubul Silver (cu TBF la pupitru), clubul Mash Up (cu Ali Nasser) si clubul Brown Sugar (cu Suedmilch & Plusculaar).

Sambata, 21 martie, la Sala Polivalenta va avea loc un nou eveniment The Mission. Show-ul este asigurat de catre DJ Tiesto, iar in deschidere mixeaza romanii Greeg si Pagal. In clubul Kristal Glam il puteti revedea pe Luciano, completat de catre Kozo si Prik. In clubul Studio Martin se va desfasura primul party Ed Banger cu acte in regula. Mixeaza Vicarious Bliss si Mr Flash de la label-ul francez, plus Logan in deschidere. In The Other Side of Expirat ii puteti gasi pe K-nto si Tibi F. Clubul Mash Up gazduieste un nou party marca Flama Events, cu Rodney Hunter si AWD (Piftek, Narcis, Kosta). La Palatul Universul are loc un nou party din seria Therapy Bucharest Sessions; vor mixa Dylan[Uk], Robyn Chaos[USA], Dropdread, C9H13NO3, Weirdo, Creep, Katalepsys si Moloh. In clubul Fabrica il puteti revedea pe Rob Birch de la Stereo MCs, plus DJ Vasile si Tomasan. In cafeneaua Meu Cafe il puteti gasi pe El Cezere. Pentru after-hours puteti alege intre clubul Silver (cu Fouchat, Kozo & Miss Fuzzy) si clubul Mash Up (cu Sebo si Mauss).

Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Popup detector