Party preview - Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

12 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Traditionalul 'party preview' continua in acest weekend cu o serie de evenimente care nu prea au cum sa te tina in casa: de la petreceri mari, cu peste 2000 de oameni, pana la party-uri mici, cu iz de underground. Beat Factor va prezinta recomandarile clubbing pentru acest weekend, 12 si 13 martie.


Vineri, 12 martie, clubul Fabrica gazduieste un 'experimental battle', cu Alexandru Jjian versus Tomasan si Fouchat versus Tone. In Kristal Glam club ii gasiti pe Sinisa Lukic si Chriss, iar in Studio Martin are loc un an de Escapism Musique, cu Monoroom, Minchacker si Pantany. La Ota are loc un CPP (Cambodian People's Party) cu Ion & Vali, Tom Wilson si Cos Mir.


In clubul Suburbia se intampla Nervous Breakdown II, cu Body & Soul, Seba 1394, Snow si nSmart. La Other Side of Expirat mixeaza Boru si Dragos Rusu, iar la Mario Caffe ii gasiti pe Mr. John, Dannidat si Manole. Cui ii arde de afterhours party, poate incerca Rush (cu Pagal) sau Silver (cu Optick si Hadro).


Sambata, 13 martie, la Kristal Glam Club are loc petrecerea aniversara a noua ani de Sunrise, cu Rhadoo, Pedro, Raresh, Dan Andrei, Mihigh si Kid Chriss. In Studio Martin revine Danny Howells, cu warm up asigurat de Mihai Amatti. In The Other Side of Expirat mixeaza Zicu si Ufe, iar la Tete A Tete are loc un party KFC - Khidja, Fouchat si Camil.


La Clubul Taranului vor fi prezenti Silent Strike si Rufi, iar in clubul Fabrica are loc un nou eveniment marca Basswise Crew: programul include Black Sun Empire, Mr. Woodnote & The Bonobo Hobos, DJ Limun, Yuffa & Hardcore si EXTNCT.


Sunt pregatite 4 afterhours-uri, dupa cum urmeaza: clubul Rush (Sunrise oficial afterparty), clubul The DJs (cu Vali Barbulescu), Silver (cu OCB, Mihai Amatti, Fady si Adi) si clubul Pat (cu Vika Jigulina si Oliviu).


foto: in Blaj are loc Sarbatoarea Mierii


Popup detector