Agenda clubbing in tara in acest weekend - 13 si 14 august 2010

13 August 2010 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 13-14 august 2010, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile si locatiile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri 13 august 2010, Adrian Eftimie mixeaza in Craiova, la Hanul Doctorului (pool party). Pe Marika si Said ii puteti gasi in Hambar Pub din Slobozia, pe Dan Ene la Aqua Land din Focsani, iar pe Emil Lassaria in Bals, in clubul Arrogance. Petre Inspirescu si Kozo vor mixa in Mamaia, in Kristal Summer, la Sunwaves 8 pre-party.


Sambata, 14 august 2010, multi dintre DJ-ii romani vor fi prezenti in cadrul festivalului Sunwaves 8 din Mamaia; mMentionam Rhadoo, Adrian Eftimie, Marika, D-laid, Petre Inspirescu, Praslea, Kozo, El Cezere, Mesmer, Dan Andrei, Herodot, Chriss, PTC, Gescu, Cristi Cons si Vlad Caia. Rosario Internullo mixeaza la Kudos Beach (atat sambata, 14 august, cat si duminica, 15 august), alaturi de Optick si Mahony. Pe Dan Ene il puteti gasi in Lespezi / Bacau, in clubul Curacao, iar pe Jay Bliss in Craiova, la Noa. Alex Maresh si Raul Roquez vor mixa in clubul Raum din Cluj Napoca.


Vezi si: Ce se intampla in Bucuresti in acest weekend


Daca s-a omis vreun eveniment, va rugam sa il postati printr-un comentariu.



Popup detector