Party preview: Halloween Edition

30 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor va prezinta recomandarile mai mult sau mai putin clubbing din acest weekend, 30 - 31 octombrie 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.


Vineri, 30 octombrie, in clubul Control are loc concertul celor de la Thieves Like Us. In Kristal Glam Club mixeaza Audiofly si Ali Nasser, iar in Studio Martin ii puteti gasi pe Brothers' Vibe, Chris Carrier si Suciu. In The Other Side of Expirat mixeaza DJ D, Rylee si Larry Garda.


La Hard Rock Cafe il puteti gasi pe Mike Monday, iar la Traian 42 pe Miss I, Emi si JoE. In clubul Fabrica mixeaza TRG, Tomasan si Tony031R. In clubul Frame mixeaza Kool si Roger. Pentru after-hours puteti alege clubul Silver, cu Ali Nasser si Fady la pupitru, si clubul Bubbles.


Sambata, 31 octombrie, in clubul Fabrica va asteapta Tippa Irie, Roots Again, DJ Undoo, Zuza Boyz & Buppy Brown, Chesarion. La Caminul Cultural are loc Halloween party powered by Iarmaroc, cu un line up cat Casa Poporului.


In clubul Studio Martin mixeaza Umek si Alexandru Jijian, iar in Kristal Glam Club il puteti revedea pe Yousef. Petreceri tematice cu Halloween pe ritmuri drum and bass gasiti si in cluburile Bubbles si Stamba Cafe. In Other Side of Expirat mixeaza Gemini Bros. La Palatul Universul are loc "End of the World Party". Pentru after hours puteti alege clubul Silver (cu Rosario Internullo si Byby) si clubul Control (cu Logan, Rylee si Giuser).


Vezi si Agenda clubbing in tara in acest weekend.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Popup detector