Agenda clubbing in tara in acest weekend - 30 - 31 octombrie

30 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Agenda clubbing in tara in acest weekend - 30 - 31 octombrie
TAGS:
agenda  clubbing  party 

In acest weekend, 30 - 31 octombrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 30 octombrie, Adrian Eftimie mixeaza in clubul Krypton din Craiova, Rosario Internullo in clubul Hypnotic din Iasi, iar pe Pagal il puteti gasi in clubul Divino din Galati. Optick mixeaza in clubul Skye din Iasi, iar Dana Nicula il clubul Glamour din Brasov. Pe Miss DJ Mara o puteti gasi in clubul Planet din Galati.


Sambata, 31 octombrie, Optick mixeaza in clubul Freedom din Roman, iar Rosario Internullo in clubul Moose din Brasov. Adrian Eftimie va mixa in clubul Amnesia din Constanta, iar Livio & Roby vor fi prezenti in clubul Heat din Oradea. Pe Pagal il puteti gasi in clubul Eggo din Alba Iulia. GIC, Rammon si Kicki vor mixa in clubul Berlin din Constanta, iar pe Horace Dan D il puteti gasi in clubul Midi din Cluj Napoca (la aniversarea a doi ani a clubului).


Vezi si: Party preview-ul din acest weekend din Bucuresti.


Popup detector