Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

09 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Weekend-ul acesta, 9-10 octombrie, este unul dintre cele mai aglomerate weekend-uri din ultimul timp din Bucuresti. Beat Factor va prezinta recomandarile mai mult sau mai putin clubbing din acest weekend.


Vineri, 9 octombrie, in clubul Studio Martin are loc o serata techno cu Chris Liebing si Alexandru Jijian. In Kristal Glam Club mixeaza Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Raoul Russu, Dana Nicula, Proof si Liquid sub egida "One Night to Remember". La Palatul Universul mixeaza "cu chilotii jos" Logan, Rylee si Bogdan, iar la Stamba cafe ii gasiti la pupitru pe Dan-Ce si Mooshu San. In The Other Side of Expirat mixeaza VRT, Meeloox si Tony 031R. La Fabrica mixeaza Bad Company, Cotti, HiJack, Yuffa&Hardcore si MOFO. Pentru after hours puteti alege intre Silver (cu Rosario Internullo si Mahony) si Bubbles cu Emi.


Sambata, 10 octombrie, la Arenele Romane mixeaza Ferry Corsten si Lange, cu suport local din partea lui Snatt si Vix, in cadrul unui The Mission. In Kristal Glam Club il puteti gasi pe Nick Warren si Chriss, iar in Studio Martin pe Nick Curly, Markus Fix, Negru si George G. In clubul Fabrica ii puteti gasi pe Gojira si Discoballs, iar la Frame mixeaza George G, Gescu, Ahile, Primary & Heeto. Pentru after hours puteti opta pentru clubul Bubbles (cu Sebo) sau Silver (cu un private afterparty).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Vezi si: Agenda clubbing in tara in acest weekend!

Popup detector