Agenda clubbing in tara in acest weekend - 9-10 octombrie

09 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Agenda clubbing in tara in acest weekend - 9-10 octombrie
TAGS:
agenda clubbing  DJ  party 

In acest weekend, 9-10 octombrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 9 octombrie, pe DJ Optick il puteti gasi in clubul Maximus din Mizil. Gemini Bros, Lektronikumuz si D-Fact mixeaza impreuna la Heaven or Hell din Brasov. Mihai Popoviciu mixeaza in clubul Skye din Iasi, iar Negru in clubul Krypton din Craiova. Pagal mixeaza in clubul Energy din Sibiu.


Sambata, 10 octombrie, Adrian Eftimie mixeaza la un open air party din Oradea. Pe DJ Optick il puteti gasi in clubul Athos din Baia Mare, iar Adi Dumitra si Toygun vor mixa in Sibiu, in clubul Cotton. Pagal va mixa in clubul Berlin din Constanta, Treitl Hammond in clubul Hypnotic din Iasi, iar Jay Bliss la Elektro Bunker, langa Ploiesti. Sllash & Doppe vor fi prezenti in Cafe Society din Galati, iar pe Alin Prada il gasiti la Caractere, in Targu Jiu. Tomasan mixeaza impreuna cu Down, Injektah si altii in clubul Midi din Cluj Napoca.


Vezi si Party preview-ul acestui weekend aici.


Popup detector