Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

25 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Weekend-ul acesta, 25-26 septembrie, este unul dintre cele mai aglomerate weekend-uri din ultimul timp din Bucuresti. Beat Factor va prezinta recomandarile mai mult sau mai putin clubbing din acest weekend.


Vineri, 25 septembrie, seara incepe cu un screening al DVD-ului "We Call it techno" (despre care puteti afla mai multe de AICI), la Traian 42. Ulterior, la Centrul National al Dansului (CNDB) are loc AVion 14, cu o prezentare a label-ului Raster-Noton facuta de catre Markus Altmann. In clubul Kristal Glam concerteaza Parov Stelar impreuna cu trupa. In Studio Martin mixeaza Tobi Neumann, Onur Ozer si Livio & Roby, iar in clubul Fabrica The Model isi aniverseaza ziua de nastere, cu Vania, Logan, Minus & Ion, The Model si Masstik la pupitru. In clubul S2H (Shortcut 2 Hapiness / sau Hell) mixeaza Vania, Victor Stancov si Adrian Patrascu. Pe terasa Baraka mixeaza MRV, Zanga & Melodie. Pentru after puteti opta intre clubul Silver (cu Narcissa, Chriss Lee si Fady), Bubbles cu Mauss si Traian 42.


Sambata, 26 septembrie, in clubul Fabrica mixeaza Stanton Warriors, cu suport local din partea lui Gojira si Tomasan, iar in Kristal Glam Club mixeaza Andrew Grant, NoiDoi, Chriss si Posh. La MNAC cei de la AVmotional aniverseaza cinci ani de activitate, cu Byetone de la Raster Noton, Bogdan si Logan. In clubul Studio Martin mixeaza Ben Mono, Jubilee si Niyi. In clubul Silver mixeaza Ramzi, Noiz, Andu (in cadrul unui party main, cu incepere de la orele 23.00). La Traian 42 ii puteti gasi pe Khidja si Camil, iar la Daimon pe Moshic, Doani si Oliviu. In clubul ONX din Regie mixeaza Rosario Internullo. La capitolul after parties aveti de unde alege: clubul Bubbles (cu Xandru), clubul S2H (cu Marika, Dan O si Adrian Patrascu), clubul Silver (cu Miss Fuzzy, Adi & Heyos).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Vezi si: Agenda clubbing in tara in acest weekend


Popup detector