Agenda clubbing in tara in acest weekend - 25-26 septembrie

25 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Agenda clubbing in tara in acest weekend - 25-26 septembrie
TAGS:
agenda clubbing  party  DJ 

In acest weekend, 25 - 26 septembrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 25 septembrie, Maresh mixeaza in clubul Heaven or Hell din Brasov (impreuna cu Razor Racun). Negru va fi prezent in clubul Inter din Roman (impreuna cu Heyos). Jasc si Carlos mixeaza in Skye din iasi, iar DJ Ball in clubul Hypnotic (tot din Iasi). Marwan va fi prezent in La Gazette din Cluj - Napoca, iar Mihai Popoviciu in clubul Zebrano din Craiova. Plusculaar mixeaza in Setup Venue din Timisoara (impreuna cu Ahmet Sendil si Protech). Adrian Eftimie mixeaza in clubul Heaven, tot din Timisoara.


Sambata, 26 septembrie, Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Krypton din Craiova. DJ optick va mixa in clubul Heat din Oradea, iar Mihai Popoviciu in clubul Caractere din Targu Jiu. El Cezere, Kozo si Zotist vor mixa in Roman, la Casa de Cultura. Dana Nicula va fi prezenta in clubul Hypnotic din Iasi, iar Sebo, Ufe, Dan Bazix, Dex (si altii) vor mixa la Halele Sacele de langa Brasov. Emil Lassaria mixeaza in clubul Kings din Slatina.


Vezi si: Party preview - Unde mergem in acest weekend in Bucuresti


Popup detector