Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

11 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor va prezinta recomandarile mai mult sau mai putin clubbing din acest weekend, 11 - 12 septembrie 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.


Vineri, 11 septembrie, in clubul Fabrica sunt prezenti la pupitru Rusu si Flore aka Khidja, plus Norzeatic, Electric Brother si Alex Anastasiu. La Baraka se petrece Smoking Cool Cat, cu Lebrosk, VRT si Meeloox. La Traian 42 este "Haunted Chaos Party" cu W.k.D. si Liviu Mirica, iar pentru cine mai are chef si energie de after party, puteti merge in clubul Silver (mixeaza Fady si Arapu).


Sambata, 12 septembrie, in clubul fabrica vor fi prezenti Dub FX, Bong-Ra, Numa Crew, Yuffa & Hardcore. La Palatul Universul performeaza Tom Wilson, Rusu, Silent Strike si DJ Arveene. In aceeasi seara are loc si redeschiderea clubului Studio Martin, cu un Cadenza Showcase care ii are in rolurile principale pe Digitaline si Alex Picone de la Cadenza, plus suport local de la Faster si Amatti. In Frame mixeaza VRT si Tomasan, iar in regie, la R2, ii gasiti pe Atma, E-Mantra, Primal Source, Latam, MC 45 si Ghiauru, care alcatuiesc programul a ceea ce se numeste Trance Form 001. Pentru after hours ii gasiti in Silver pe Faster, Mihai Amatti si Adi.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Vezi si: Agenda clubbing in tara in acest weekend


Popup detector