Agenda clubbing in tara in acest weekend - 11 si 12 septembrie

11 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 11 - 12 septembrie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 11 septembrie, DJ Optick mixeaza in clubul Glamour Lounge din Brasov. Pe Jay Bliss il puteti gasi in clubul Avi Cola din Targu Mures, iar pe Adrian Eftimie in clubul Divino din Galati. Paul Damixie mixeaza in clubul Kings din Slatina.


Sambata, 12 septembrie, Raresh si Zotist mixeaza la Bacau, in cadrul 12 Hours Dance Marathon, eveniment ce are in meniu si un after party cu Praslea, Kozo, Gescu, NoiDoi si Zotist (+ Bill Patrick). Adrian Eftimie, Liviu Hodor, DJ Optick, DJ Andi, Cristi Stanciu si Dj Paul vor mixa in Campulung Muscel, pe platforma fostei uzine Aro. Emil Lassaria mixeaza in clubul Relaxa din Pascani, Christian Green in Kings din Slatina, iar DJ Topo la Galati, in Society Cafe. Pe Vania il puteti gasi in Craiova, in noul club NRG. Adi Dumitra si Toygun vor mixa in Sibiu, in clubul Cotton, in cadrul celui de-al patrulea eveniment "Conversions".


Vezi si: Party preview - unde mergem in acest weekend in Bucuresti?


Popup detector