Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti si imprejurimi?

21 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Weekendul care tocmai a sosit, compus din zilele de 21, 22 si 23 mai, este cu siguranta cel mai lung sfarsit de saptamana al lunii, fapt datorat si Rusaliilor. Iata cam ce se petrece in Bucuresti si in imprejurimi, in materie de petreceri.


Vineri, 21 Mai, se da startul celei de-a doua editii a festivalului Iarmaroc, eveniment ce va tine pana pe 23 mai, intr-o padure din zona comunei Boranesti (Urziceni - la aproximativ 40 de km de Bucuresti). Headlinerii Iarmaroc Fest 2010 sunt: Dub Pistols (GB), Noze (FR), Elektro Guzzi (AT), Wareika (DE), Belleruche (GB), Groove Orchestra (Serbia), Kraak & Smaak (NL), Greg Wilson (GB), Dinky (CL), Dyed Soundorom (FR), Tippa Irie (GB), Elite Force (GB), DrumAttic Twins (GB), JT Donaldson (US), Jeff23 (FR), Banco de Gaia (GB), Secret Vibes (FR), PsychoFreud (NO), Cedry2k (RO).


In clubul Studio Martin va mixa Hernan Cattaneo si Faster. La Gaia Alterego va fi prezent Krafty Kuts, iar la Barocco Bar ii puteti gasi pe Dan Ce si Robi.


Pentru after hours puteti opta pentru clubul Shade (cu Andrade, Nusha & Chris Junior) si Silver (cu Faster si Fady).


Sambata, 22 Mai, in Studio Martin vor mixa Snatt & Vix, Glyce si Rotopercutor. De after hours va puteti bucura din nou in clubul Silver, cu Hadro sau la Shade, cu DJ Pele.


Intrucat desfasurarea de forte se intampla la Iarmaroc 2010, cam acestea sunt optiunile de iesit la club, pentru cei care raman in Bucuresti. Revenim luni cu poze, interviuri si povestiri de la festival.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Popup detector