Dyed Soundorom la Iarmaroc 2010

02 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Dyed Soundorom va mixa in cadrul editiei din acest an a festivalului Iarmaroc, ce va avea loc in a doua jumatate a lunii mai. La capitolul confirmari, pe langa Dyed, mai sunt francezii de la dOP si Wareika.


"De doar 26 de ani, DJ-ul cu nume ciudat - care s-ar putea traduce Camera imbibata in sunet - vine din zona organizatorilor de petreceri, pentru care DJiala este un fel de pasul urmator pe scara ierarhica. Azi la party, maine la vinil, poimaine prieten cu crema electronica a Parisului. Mai exact, s-a anturat prin anii ’90 cu technoidul Dan Ghenacia, stapan peste labelul Freak’n’Chic, si cu gasca lui, si gata!, cum spun artistii in biografii, he fell for the love of music. S-a dat techy pe platane la Fabric si la Watergate si s-a scris despre el in revistele de gen ca este un “proaspat talent”. Din 2008 este si producator, cu cateva EP-uri si releasuri la activ, un inceput timid, dar de calitate.


S-a mutat, bineinteles, la Berlin. Se prea poate sa nu aiba legatura cu trendul, ci cu viata de noapte din Paris, aproape inexistenta. Capitala Luminilor risca sa se transforme in capitala Somnului, din cauza limitarilor de sunet si a orelor absurde de inchis clubul si plecat la somn. Sa nu uitam ca celebrul festival Le Placard, unde asculti muzica doar la casti, a aparut acum 13 ani, in Paris, atunci cand oamenii nu mai aveau voie sa faca petreceri acasa. Un grup din zona techno electronica franceza a lansat de curand o petitie online numita “Cand noaptea moare in liniste”, care a fost semnata de 14.000 de sustinatori si inmanata primarului. Este insa prea tarziu, Parisul a pierdut in fata Londrei, a Barcelonei, pana si in fata Bucurestiului, dar mai ales in fata Berlinului. Capitala germana isi dubleaza vara numarul de turisti pe motive de techno."


via iarmarocfest.ro


Dyed Soundorom - Forever Fabric (Proton Radio) - 08-05-2009 by R_co


Popup detector