Party in weekend intr-un castel din Busteni

05 Ianuarie 2010 Beat Factor BeatFactor

Cui nu i-a ajuns de Revelion & co, sambata aceasta, 9 ianuarie, are loc in castelul Cantacuzino din Busteni un party cu Nima Gorji, Jose De Divina, Jay Bliss, Pagal si Vygo.


Castelul Cantacuzino a fost cladit in anul 1911 in parcul al carui proprietar a fost Printul Gheorghe Grigore Cantacuzino zis “Nababu”. "Castelul este inconjurat de cascade, grote si fantani arteziene si este in topul primelor castele din Romania din punct de vedere architectural. In prezent castelul functioneaza ca sediu al Sanatoriului Ministerului de Interne, urmand ca dupa finisarea noului sediu al sanatoriului, sa fie repus in circuitul turistic", spune valeaprahovei.net.


Nascut in Iran, stabilit in Danemarca si inconjurat mereu de muzica, Nima Gorji a reusit intr-un timp scurt, sa-si faca simtita prezenta pe scena cluburilor din Copenhaga. In 2007, alaturi de Charlotte Antoniades aka Madame Tina, Nima Gorji si-a relansat label-ul Welt Recordings, pentru productii in format digital, iar din 2008, au infiintat Welt Sounds pentru productiile pe vinyl. Nima Gorji a fost nominalizat pentru “Best Ibiza DJ” (10th Edition of Ibiza DJ Awards).


Evenimentul va fi transmis live pe streamon.ro, incepand cu 23.30.


Mai jos gasiti cateva poze cu castelul Cantacuzino, via cantacuzinocastle.ro.






Popup detector