Nze dau navala la festivalul Rokolectiv

07 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

Sfarsitul lunii martie aduce a doua editie a festivalului de muzica electronica si arte vizuale conexe, adica Rokolectiv. In line up-ul complet publicat in urma cu o saptamana sunt mentionati si cei doi artisti de la Nze, care anunta ca vor navali in Bucuresti cu 50 de kg de echipament. Cine sunt ei?

Doua palarii de paie, doua sticle de vodca, trei Korg-uri si putina nuditate au fost de ajuns pentru a innebuni publicul berlinez.

Cei doi baieti de la Nze Nicolas Sfintescu (mai are inca o bunica in Romania, dar vine pentru prima data la Bucuresti) si Ezechiel Pailhes (omul care compune muzica) promit doua ore de show total. Amandoi isi trag radacinile din hip-hop si jazz si spun ca se inspira din orice, de la muzica clasica la rock. Nze au un stil foarte propriu, in care amesteca house, electro, funk, pop si mai ales circ.

Cu 50 de kg de echipament si doua voci proaspete, show-ul Nze e plin de umor si sfideaza toate stereotipurile muzicii house .

Ultimul album Nze intitulat How to Dance a facut furori in 2006 cu un sound fresh si inovator. Imediat piesa Kitchen, a intrat in playlist-urile lui Luciano, Akufen, Ricardo Villalobos, Thomas Brinkmann, Ark, Krikor, Cosmo Vitelli, John Tejada sau Herbert. Puteti asculta cateva productii proprii, aici.


Popup detector