Noi detalii despre festivalul Rokolectiv, editia 2009

24 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Cea de-a patra editie a Rokolectiv - festival de muzica electronica si arte conexe va avea loc pe 10, 11 si 12 aprilie 2009 la The Ark si MNAC Bucuresti. Ca si la editiile precedente, Rokolectiv aduce publicului romanesc in 2009, peste 20 de live-act-uri, instalatii, screening-uri, intalniri si altele.

Pana acum, programul arata cam asa:

Vineri, 10 aprilie la The Ark, cu incepere de la ora 22.00:

Pentru prima seara de Rokolectiv, unul din cuvintele cheie este "dub". De la dubstep-ul britanicului Shackleton la dub techno-ul artistului canadian Deadbeat, presarat iarasi cu dub si 2 step de la 2526, la experimentele modern pop & electronic beats al duo-ului elvetian format din Guy Meldem si Christian Pahud aka Larytta, ziua (sau mai bine spus seara) unu isi incheie line up-ul cu artistul roman TRG.

Sambata, 11 aprilie, tot la The Ark, cu incepere de la ora 22.00:

Pentru a doua seara ii uram bun venit norvegianului Hans-Peter Lindstrm, canadianului Frivolous, si artistului neamt Prosumer. Una din atractiile serii o reprezinta proiectul elvetian Legoloop. Pentru prima oara la Rokolectiv, in acest an va performa si Bogdan. Pentru cea de-a doua seara de festival, de proiectiile video se fac responsabili SKVJ si Videocote.

Duminica, 12 aprilie, la MNAC, cu incepere de la 19.30:

Avem de-a face cu maestrii olandezi Rikkert Brok (imagine) si Maarten Halmans (sunet), impreuna Optical Machines. Fennesz cu Black Sea', Etienne Jaumet (jumatatea proiectului francez Zombie Zombie), zgomotosii neo-metal / funk de la MoHo si traditionalul duo Minus si Ion. De proiectiile video se fac responsabili, din nou, SKVJ si Videocote.


Popup detector