Nemtii vin la Preoteasa

28 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

In aceasta noapte, Clubbing Mag organizeaza o desfasurare impresionanta de forte a renumitului label german Kompakt, la Preoteasa. Biletul costa 30 de lei. Line up-ul este format din DJ Koze, Wighnomy Brothers, Reinhard Voigt si Atari.

Cu Atari (cubecast.net) in warm up si Dreamrec la proiectoare te vor entuziasma pe rand Reinhard Voight, DJ Koze si Wighnomy Brothers. Gabor Schablitzki (alias Robag Wruhme) si Soeren Bodner (alias Monkey Maffia) formeaza Wighnomy Brothers, fondatori ai labelului Freude am Tanzen. Acestia se fac vinovati de techno-ul minimal care puncteaza decisiv pe ringul de dans. Muzica lor, desi ar putea fi considerata un pic experimentala, a prins foarte bine. Marturie stau miile de ascultatori din intreaga lume electronica si line-upurile tuturor festivalurilor de top care i-au avut ca invitati.

DJ Koze, zis si Adolf Noise, este un trendsetter eclectic caruia nu ii este frica de inovatie. DJ de club si muzician, amesteca disco si techno cu un twist de hip hop. In proiectele secundare variaza de la ambient la break beat. Suna extrem de bine. Anul acesta a scos doua EP-uri, "All the Time" si "Naked".

Reinhard Voigt este fratele faimosului Wolfgang Voigt, care a fondat, alaturi de Michael Mayer, labelul Kompakt. Reinhard Voight face live act. Stilul sau este minimal-tech subversiv, dar fermecator, care se impleteste cu un sound pe alocuri destul de radical. A avut o contributie decisiva in formarea renumelui casei de discuri.

Credits: ioanamoldoveanu.ro
Sursa: Compact de Bucuresti (compact.info.ro)


Popup detector