Rokolektiv Sessions cu DJ Koze, The Model si Cosmiq Microbiq

15 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

DJ Koze vine in Bucuresti pe 25 noiembrie, in White House, fostul restaurant Cina. Petrecerea este organizata de Rokolektiv, o organizatie din Romania care a organizat festivalul cu acelasi nume in ianuarie si nu cu mult timp in urma o serie de party-uri, marca Rokolektiv Sessions. In deschidere va mixa The Model si Cosmiq Microbiq.

DJ Koze s-a facut remarcat prin productiile sale de la casa de discuri Kompakt. Este originar din Hamburg si face muzica de prin 98. Stefan Kozalla este atat muzician cat si DJ de club. A scos un numar mare de remixuri pentru artisti ca Bob Sinclar, Justus Koehncke sau Chicks On Speed, Heiko Voss si multi altii.

Castiga 5 invitatii la petrecerea cu DJ Koze in White House, fostul restaurant Cina

Poate ca numele va este mai cunoscut daca ati ascultat productii ca My Grandmotha de pe LP-ul Kosi Comes Around, sau EP-uri ca Stompin at the Clubfoot. Muzica lui DJ Koze se invarte undeva intre electro, techno, experimental si downtempo, insa surpriza este ca mereu poti gasi ceva nou in seturile sale. The Model este un artist roman de la care te poti astepta la aproape orice, in materie de muzica electronica.


Popup detector