Mai sunt patru zile pana la concertul Underworld

04 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Au mai ramas 4 zile pana la cel de-al treilea eveniment Becksperience in Romania. Underworld, duo-ul electric care a scris istoria genului promite un spectacol de zile mari vineri, la Romaero. In deschidere: Suie Paparude. Evenimentul este organizat de Compania Events, cu sprijinul Club Kristal si Sunrise.

Show-ul va avea loc in hangarul numarul 5, singurul pavilion cu incalzire din cadrul Romaero, incepand cu ora 21.00, iar accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00. Date fiind conditiile de trafic si totodata pentru a facilita accesul pe teritoriul Romaero, rugam publicul sa vina din timp. Intrarea se va face prin Bulevardul Ficusului, numarul 44.

Participantii la concert sunt obligati sa se supuna controlului corporal facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate. Biletul de intrare isi pierde valabilitatea in momentul iesirii din perimetrul hangarului 5. Respectarea regulamentului de ordine interioara este obligatorie. Date fiind conditiile de stricta securitate din cadrul Romaero, participantii la concert sunt rugati sa nu depaseasca perimetrul trasat cu baricade de organizatori. Persoanele care incalca prevederile acestui regulament vor fi escortate in afara incintei Romaero si nu li se va mai permite accesul.

Persoanelor sub varsta de 18 ani le este strict interzis accesul in locuri unde se servesc bauturi alcoolice sau se incurajeaza fumatul. Persoanele cu afectiuni medicale sau cu antecedente medicale personale trebuie sa se inregistreze la punctul de Prim Ajutor existent, si pot participa la eveniment numai cu insotitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protectie pentru urechi.

Este interzis accesul cu brichete, bauturi in recipiente, bauturi alcoolice, obiecte contondente, stroboscop, faclii, torte, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto si camere video. Este interzis consumul de substante periculoase, toxice sau halucinogene in incinta Romaero.

Este interzisa folosirea injuriilor in incinta hangarului. Sunt interzise introducerea sau afisarea inscriptiilor, banner-lor, pancardelor si a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violenta publica. Este interzisa deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop. Este interzis accesul cu autovehicule de orice fel in perimetrul Romaero, inclusiv biciclete, scutere, ATV-uri.


Popup detector