Livio & Roby feat George G lanseaza la Organized Nature

06 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

In urma castigarii finalei mondiale a Heineken Thirst Studio, cei trei producatori de la Monochrome, adica Livio, Roby si George G vor lansa piesa Pearl la casa de discuri Organized Nature infiintata de cunoscutii Gabriel & Dresden.

Organized Nature a fost lansat in anul 2005 in San Francisco, de catre cunoscutii DJ-i si producatori Josh Gabriel si Dave Dresden. La acest label au mai lansat Ozgur Can, Big Top si Retrobyte, dar majoritatea release-urilor le apartin celor doi fondatori.

"Este uimitor sa vezi ca dupa ani de munca iti regasesti muzica in chart-urile lui Pete Tong, iti auzi piesa difuzata in cadrul emisiunii Essential Mix de la Radio 1. Am petrecut momente incredibile pe tot parcursul competitiei, in studio cu Gabriel & Dresden, si am cunoscut oameni minunati in Las Vegas, in cadrul finalei concursului. Castigarea competitiei Heineken Music Thirst Studio Global Sessions este o recunostere a muncii noastre", precizeaza cei trei romani de la Monochrome.

In acest timp, Blanilla, Sonicvibe şi Vania&Midy vor pleca ntr-un turnu organizat n trei dintre cele mai importante oraşe din Romnia: la Iaşi, pe 8 iunie, la Timişoara, pe 9 iunie şi la Braşov, pe 16 iunie. Publicul va fi şi n acest an cel care va avea votul final şi va putea sa voteze DJ-ul favorit on-line pe www.heinekenmusic.ro şi prin SMS in timpul petrecerilor din tara.


Popup detector