Legowelt - The Paranormal soul (full stream) | AUDIO

21 Noiembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Legowelt - The Paranormal soul (full stream) | AUDIO
TAGS:
legowelt 

"The Paranormal soul", noul album Legowelt de care va vorbeam la inceputul lunii octombrie, a fost lansat de curand si este disponibil la streaming mai jos gratie 3voor12.


Albumul contine 12 piese si se gaseste in format digital, CD si vinyl. "Renegade of a new age", a zecea piesa de pe material beneficiaza de putin timp si de un videoclip ce a avut premiera pe Dazed Digital.



Vezi si: Red Bull Music Academy workshop cu Legowelt la Bucuresti


Cateva cuvinte despe material chiar de la Legowelt pentru Dazed Digital:



"Dazed Digital: Tell us a little bit about yourself. What’s new?


Umm, just working on a rainy Monday morning on some freestyle tracks. What’s new? My Roland JD800 and Kawai K1II.


DD: It’s been described your new opus, but what is it that makes ‘The Paranormal Soul’ so different?as


I don't think it’s that different, it’s a selection of tracks from a huge collection that was available. I selected the tracks with Serge from Clone so I guess he's to blame.


DD: What inspired you whilst you were working on it? Was there anything you consciously tried to avoid or move on from?


Moving away a little from played out stuff like TR707's and Roland Juno 60 basslines."



Interviul integral este disponibil aici.


VIDEO: Legowelt - Renegade of a new age



Un artist complet, Legowelt este unul din putinii muzicieni care a reusit sa pastreze o balanta intre cantitate si calitate, intrucat desi are cateva zeci bune de release-uri EP si LP, nu se regaseste nicaieri muzica “de umplutura”. Vine din Haga, face muzica de la inceputul anilor '90 si este cunoscut nu doar pentru release-urile pe care le-a avut sub numele de Legowelt (cele mai multe dintre ele la Bunker Records), dar si Nacho Patrol. Muzica lui Legowelt este o adevarata provocare, intrucat artistul olandez nu s-a limitat asupra unui stil anume. De-a lungul timpului a produs acid house, italo disco, electro, breaks, techno, funk, experimental si altele. Versatilitatea muzicala se poate observa cu ochiul liber (sau mai degraba urechea libera) in dj set-urile sale, care sunt pline de suisuri si coborasuri, incat e cam greu sa te plictisesti.


Popup detector