LCD Soundsystem se destrama?

18 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Chitaristul LCD Soundsystem, Al Doyle a dezvaluit faptul ca trupa s-ar putea sa fii ajuns la capatul liniei, in formula curenta. Contrar speculatiilor din ultima vreme care spuneau ca trupa a luat o pauza temporara, Doyle declara ca de fapt grupul si-a incetat orice activitate profesionala pe o durata nedeterminata.

AL dezvaluia planurile liderului trupei, James Murphy, care in loc sa continue cu formula de baza, prefera sa angajeze cativa muzicieni new-yorkezi pentru un proiect disco clasic. Intr-un interviu acordat postului BBC 6 Music, Al Doyle (si membrul trupei Hot Chip) declara nu cred ca James va mai folosi numele trupei. Cred ca mai vrea sa colaboreze cu acelasi personal si anul viitor. Oricum asta este una dintre ideile noastre. Dumnezeu stie daca se va intmpla vreodata. Probabil ca ne vom numi altfel, dar James pare destul de hotarat in legatura cu proiectul disco.

Cand a fost intrebat despre Murphy, Doyle spunea ca am invatat foarte multe de la el, dar cred ca suntem foarte diferiti. Si el a recunoscut ca aproape este obsedat de munca pe care o face. Este foarte strict si ii este foarte greu sa improvizeze la spectacole. Felul in care lucrez eu si baietii de la Hot Chip este foarte lejer si pe scena mereu iese altceva.



Popup detector