Kenny Larkin in premiera in Bucuresti

19 Ianuarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Unul din cei mai reprezentativi artisti din segmentul Detroit Techno isi va face aparitia in Romania pe 10 februarie. El va mixa in Kristal Glam CLub, in cadrul unei petreceri Sunrise.

Kenny Larkin s-a nascut in Detroit si este unul dintre artistii inovatori ai celui de-al doilea val de producatori si DJ ai stilului Detroit-techno. Si-a inceput cariera muzicala in 1990, atras de muzica mixata in cluburi legendare din Detroit cum ar fi Music Institute, The Shelter, The Majestic Theatre si The City Club.

In 1992 a fondat propriul sau label, Art Of Dance iar in 1994 Larkin si-a conturat sound-ul publicand la Warp Records primul sau album: Azimuth, considerat de presa de specialitate drept unul dintre cele mai bune albume techno al tuturor timpurilor. A urmat o recunoastere internationala a talentului sau, artistul calatorind in jurul lumii pentru a mixa in cele mai mari cluburi si festivaluri de muzica electronica.

Cel mai recent album, "Music Saves My Soul" al artistului a fost publicat in 2005 sub pseudonimul Dark Comedy. Il asteptam pe 10 februarie si in Romania, pentru a da o lectie de detroit-techno & pumpin' house.



Popup detector