Evenimentele viitoare marca Sunrise

15 Ianuarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Agentia de booking Sunrise anunta urmatoarele 4 evenimente ce vor avea loc in clubul Kristal Glam Club din Bucuresti. Cap de afis sunt cativa DJ-i si producatori in premiera pentru Romania, intre care Paul Kalkbrenner, Matt John, Sasha Funke, DJ Sneak si Kenny Larkin.

Luna februarie incepe cu Kenny Larkin, un artist in premiera in Romania. Se anunta o seara plina de detroit techno si pumpin' house. In cateva cuvinte, Kenny Larkin s-a nascut in Detroit si si-a inceput cariera muzicala in 1990. Este strans legat de un alt mare artist al scenei techno din Detroit, si anume Derick May si Richie Hawtin, rezident al clubului The Shelter in anii '90.

Inceputul lunii martie aduce o alta mare surpriza, si anume Paul Kalkbrenner live si Sasha Funke, ambii in aceeasi seara. Ambii artisti apartin casei de discuri B Pitch Control din Berlin, a artistei Ellen Allien. Sasha Funke nu reprezinta o premiera pentru Romania; el a mai fost prezent in clubul Embryo din Bucuresti.

Dupa un Perlon Night cu meniul Matt John si Zip pe 10 martie, luna aprilie vine cu o alta premiera nationala. DJ Sneak, un artist foarte asteptat in Romania in ultimul timp, va sosi pe 7 aprilie in Kristal Glam Club. Deocamdata datele au un caracter informativ. Vom reveni cu detalii legate de pretul intrarii si line up complet.


Popup detector