Kenny Larkin - muzica versus stand up comedy

09 Februarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Descrisa de catre Mixmag ca muzica electronica soul, plina de sentimente umane si caldura, muzica lui Kenny Larkin este dificl de inscris intr-un anumit registru. De ce vorbim despre el? Pentru ca va veni in premiera maine seara in Romania, direct din Paris.

Kenny Larkin va mixa in Kristal Glam Club sambata aceasta, 10 februarie, in cadrul unei petreceri Sunrise. In deschidere vor mixa DJ-ii romani Raoul Russu si CZR. Pana in ora 12.00 AM, veti plati la intrare 20 lei, iar dupa aceasta ora 30 lei.

Fie ca a lansat muzica sub numele de Kenny larkin sau Dark Comedy, artistul techno are un background muzical destul de solid in spate. A inceput sa mixeze la inceputul anilor 90, influentat de legenda techno Derrick May si de cele mai importante cluburi din Detroit. Primul sau album, Azimuth a fost declarat printre cele mai bune productii techno ale tuturor timpurilor.

Poate nu multi stiu ca o alta mare pasiune a lui Kenny Larkin este stand-up comedy. Astfel, cariera sa a alternat intre perioade dedicate in totalitate muzicii si momentele cand a revenit la aceasta pasiune.



Popup detector