Se redeschide clubul XS din Iasi

17 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Clubul iesean XS se redeschide in luna mai, dupa o pauza binemeritata. Clubul se redeschide pe 22 mai intr-o locatie noua din Iasi, pe strada Sfantul Lazar nr 27.


Programul momentan va fi de doua seri dedicate unor segmente diferite de consumatori “muzicali” : vineri – seara dance (cele mai bune hituri dance , retro dar si actuale) , sambata - clubbing night ( dj’s act & dj’s live act ) completate atunci cand va fi cazul cu petreceri after hours (cu incepere de la ora 06:00 AM) .


XS isi propune sa readuca in Iasi petreceri de calitate realizate cu o animatie profesionista si invitati consacrati ai scenei electronice si nu numai , toate acestea sustinute asa cum se stie de un setup (lights , sound & visual) de exceptie.


Clubul XS s-a deschis pe data de 7 martie 2003 la demisolul hotelului Traian din Iasi. Un an mai tarziu locatia se schimba, nu departe de cea precedenta, ci chiar vizavi, la demisolul hotelului Unirea. In 2008, clubul XS se reinventeaza si se transforma in XS Industry, o hala din zona cartierului Bularga, unde mixeaza intre altii artisti precum Lucio Aquilina, 16 Bit Lolita’s, Dawnrock, Martin Garcia, Pascal FEOS si Chris Wood.


De-a lungul timpului au trecut prin clubul XS cam toti DJ-ii romani, incepand cu Rhadoo, Pedro sau Raresh, continuand cu Optick, Rosario Internullo, Raoul Russu, Livio si multi altii.Popup detector