Justice falseaza seturile live?

19 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Trupa Justice a avut o saptamana grea si plina de neclaritati. Joia trecuta cei doi au recunoscut intr-un interviu, ca ultimul si singurul lor album are cel putin 400 de sampler-uri imprumutate de la diferiti artisti, iar poza de mai jos pare sa fie dovada clara ca francezii au falsat seturile live, relateaza site-ul beatportal.

Fotografia arata ca MIDI controller-ul din stanga nu este cuplat, chiar daca artistul pretinde ca sustine un set live. Orice cunoscator stie ca muzica electronica este foarte greu de realizat 100% intr-un show live, insa greselile de acest gen sunt taxate imediat de public.



Putini au reusit performanta sa controleze si sa imporvizeze aproape tot intr-un perform live, cum ar fi de exemplu The Bays, care foloseau numai intrumente. Daft Punk ar fi cam cel mai bun proiect live din ultimii ani, insa seturile lor sunt programate inaintea evenimentului pana la ultimul beat.

Asa ca, ce pot face trupele de genul Justice intr-un show live? Ar putea face un efort in a controla unele filtre sau FX-uri, pentru a da impresia ca este un show live, sau ar putea macar sa cupleze MIDI controller-ul si sa zambeasca.


Popup detector