Kavinsky a lucrat cu Daft Punk pentru cel mai recent EP

09 Martie 2010 Create It BeatFactor

Kavinsky, producatorul francez de electro, a revenit dupa o lunga absenta pe scena muzicii electronice, cu un EP, pe care l-a realizat cu ajutorul lui Guy-Manuel de Homem-Christo, nimeni altul decat membrul Daft Punk.

Artistul s-a inconjurat de o liniste suspecta in ultimii ani, insa in tot acest timp nu a stat degeaba, ci a produs piese, acestea concretizandu-se intr-un release numit Nighfall, care va aparea la sfarsitul lunii martie, la casa de discuri Record Makers, detinuta de Air, si care ofera un preview al discului care va aparea in curand.

Acest EP Nighfall il gaseste pe Kavinsky explorand noi sunete, dar si cu o colaborare in ce priveste vocalurile cu Lovefoxxx de la CSS.

Intreg EP-ul este realizat de o mare familie de francezi: este produs de Kavinsky si Guy-Manuel de Homem-Christo, mixat de SebastiAn, lansat la casa de discuri Records Makers detinuta de air, si chiar remixurile sunt semnate Breakbot, Jackson si Dustin N'Guyen, despre care internautii cred ca este un alias secret al Surking sau Justice. One happy french-orgy familly.

Cum suna vedeti mai jos:


Kavinsky - Nighfall




Embed:


Popup detector