Jorge Savoretti versus Dilo la inceputul lunii iulie

29 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Clubul La Mania din Mamaia ii are ca invitati speciali in weekendul 6-7 iulie pe Jorge Savoretti, respectiv Dilo. Pretul unui bilet este de 20 de lei in fiecare seara. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stiti despre cei doi, inainte de a merge la party.

Legtura stransa dintre Jorge Savoretti (aka George) si muzica electronic a nceput in 1993 cnd el a descoperit muzica de la evenimentele underground de rave. Din acel moment, el a devenit un colector de muzic inrait, acumulnd diverse materiale din diferite genuri, de la house la synth-pop. Munca asidua, daruirea si dragostea pentru muzica l-au ajutat pe Jorge sa creasca in mod constant ca DJ iar acum se afirma si ca producator. Debutul su de succes a fost n 2005 cu Frozen iar acum pregateste alte EP-uri. Succesul sau ca DJ si producator l-a ajutat pe Jorge sa incerce si prestatii live PA, adaugand calitate si versatilitate show-urilor sale.


Elephant Pixel a.k.a. Dilo este un cunoscut muzician, producator si DJ argentinian. Printre zgarie-norii din Buenos Aires, el a produs si compus muzica pentru numeroasele sale proiecte, chiar pe laptopul din studioul de acasa. Gusturile sale muzicale si influentele vin din rock (indie, folk, post rock), downtempo electronica (IDM, brokenbeat, abstract hip hop) si dance music (minimal techno, clicks & cuts, electro); toate aceste stiluri sunt reprezentate in diferitele sale fatete musicale. Printre numeroasele sale proiecte se numara: duo-ul Lapse( LP Elephant Dreams), Zensible Rec (compilatiile Zensible Rec ZR01, ZR02, Zensible Beats) si Monotax (alaturi de Imi si Zooey). Dupa ce si- a creat propriul CD si net label-ul Igloo, urmat de doua EP-uri si un album complet Elephant Pixels, acum, Dilo lucreaza la finalizarea noului album "Estrellita". Prestatiile sale live si DJ set-urile au fost ascultate in Argentina, Columbia, Elvetia, SUA, Costa Rica, Uruguay, Spania si Germania cantand alaturi de Plaid, Machine Drum, Static, Person, Ladytron, LCD soundsystem si multi altii.


Popup detector