Programul de vara al clubului La Mania

18 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Odata cu sosirea verii, toata miscarea clubbing se muta la mare. Tot acolo se redeschid cluburile care in weekend nu ne lasa sa dormim. Unul dintre ele este si La Mania, asa ca iata ce ne-au pregatit organizatorii pentru aceasta vara.

In weekendul 22-23 iunie vor mixa Behrouz, respectiv Sean Miller. Pe 29 iulie va fi Dollz at Play, iar pe 30 iunie DJ-ita Heidi, unul din artistii label-ului Get Physical.

In luna iulie vor fi prezenti pe rand: 6 iulie Jorge Savoretti iar seara urmatoare Dilo. Pe 13 iulie, Guy Gerber incepe un now weekend cu un live act, iar seara de 14 iulie incepe cu Audiojack. Satoshi Tomiie va mixa si el pe 20 iulie, iar pentru 21 iulie invitatii sunt Pig & Dan. Pentru prima oara in Romania in acest an, Sasha va mixa pe 28 iulie, iar in seara precedenta vor fi prezenti cei doi de la M.A.N.D.Y..

Luna august incepe cu Timo Maas pe 3 august si Lee Burridge impreuna cu Bill Patrick pe 4 august. Pe 10 august se reintorc cei doi artisti de la Booka Shade, insa vor fi insotiti si de DJ T. Seara urmatoare, 11 august le revine celor de la Audiofly. Pe 17 august, James Zabiela va fi prezent la pupitru, iar pe 18 august revine Dave Seaman. Luna august se incheie cu Loco Dice, pe data de 24 august, iar seara de 25 urmeaza a fi anuntata.


Popup detector