James Zabiela spera ca experimentul de la Geneva il va ajuta sa ajunga mai repede la gig-uri

23 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pasiunea pentru tehnologie a lui James Zabiela si diversitatea muzicala il ajuta sa produca seturi pe care nu le auzi peste tot. Artistul va reveni in Romania pe data de 19 decembrie, in Kristal Glam Club, dar pana atunci Zabiela a raspuns la patru intrebari pentru Metro.uk

Cum nu esti stabilit pe un singur stil, trebuie sa cauti piese mult timp?

Cumpar foarte mult de pe Juno si daca o piesa imi atrage atentia, indiferent ca e house, techno sau orice o adaug in cos. Prefer sa iau piese fara sa ma uit la label sau producator. Cel mai important este cum suna.

Care este cea mai surprinzatoare piesa pe care o pui in seturile tale?

Este acest duo finlandez Komytea, care sunt inscrisi la label-ul trance Anjunabeats. Nu m-am gandit niciodata ca sunt pe acelasi ritm cu label-ul Above & Beyond, dar surprinzator chiar se incadreaza in setul meu.

Laptop-ul lui Sasha s-a stricat in mijlocul unui set si acum aduce cate doua laptop-uri la party-uri. Ai patit si tu ceva similar?

Eu folosesc si Ableton si Traktor, dar am si cautat pe Google diferite componente care sa le schimb imediat in caz ca se intampla ceva.

Care este cea mai urata parte din job-ul tau?

Calatoriile.Sper ca acest experiment de la Geneva sa genereze ceva, care sa ma ajute sa ajung la gig-uri mai repede glumea Zabiela.


Popup detector