James Lavelle vineri seara in Bucuresti

23 Februarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Pe 13 decembrie 2003, clubul Studio Martin avea sa gazduiasca una din cele mai importante petreceri; compilatia Global Underground 026 a lui James Lavelle a fost mixata in acest club. James Lavelle se intoarce in Studio Martin pe 24 februarie, acolo de unde a pornit totul.

Cam acesta a fost orarul acelei petreceri: 23.00 - 24.00 Gubanu; 24.00 - 02.00 Rhadoo; 02.00 - 05.00 James Lavelle; 05.00 - closing Pagal. La sfarsitul lunii februarie, James Lavelle isi serbeaza ziua de nastere in Martin, alaturi de unul din cei mai prolifici DJ-i romani, Pagal.

James Lavelle s-a nascut in Oxford, in 1973. El este persoana din spatele proiectului Unkle care l-a facut astazi faimos. La numai 15 ani, dupa o petrecere la care a mixat, a reusit sa stranga destui bani pentru a-si procura un set de deck-uri, punandu-se rapid pe treaba. De-a lungul timpului, James a mixat mai multe tipuri de muzica, plecand de la hip-hop si ajungand la ceea ce pune astazi, break-beat, electro si house. El este primul DJ care a deschis seria de compilatii Fabriclive si conduce de aproximativ zece ani si un record label intitulat Mo Wax, un "trip-hop" label legendar.

Una din cele mai recente realizari ale lui James Lavelle o reprezinta coloana sonora dintr-o reclama pentru BMW, muzica semnata sub alias-ul Unkle. Puteti vedea reclama aici.

Puteti asculta un live mix recent de-al lui James Lavelle la sectiunea noastra BF Audio.


Popup detector