Interviu cu Ricky Stone

26 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Creativ si talentat, tehnic vorbind, cu o inima calda si o dedicatie uimitoare fata de muzica dance (sa nu mai punem la socoteala anii de munca), sunt calitatile care explica ascensiunea lui Ricky Stone. Fiind un adolescent pasionat de patry-uri, Ricky a devenit pasionat de muzica acid house nu mult dupa ce a renuntat la scoala si s-a apucat de mixat.

Munca de DJ si de producator necesita de asemenea talent si personalitate, lucruri pe care Ricky le are din plin. Capacitatea lui de a interactiona cu clubberii si de a face ringul sa vibreze e de-a dreptul uimitoare. Originar din Steel City, Sheffield, Ricky a innebunit cluburile si rave-urile din Marea Britanie, inainte sa ajunga sa faca acelasi lucru si in Est. S-a mutat in Asia in 2002 si s-a facut remarcat imediat ca DJ in aglomeratul Hong Kong.

Asa ca atunci cand Sasha a venit pentru prima oara in China in 2004, Ricky a fost cel ales sa il insoteasca si sa mixeze la fiecare show in turneul Involver.

Nu mult dupa ce DJ Magazine a inceput sa monitorizeze accesiunea lui Ricky si astfel a devenit primul artist din China care a intrat in Top 100 DJs Poll.

Interviu: Rock'n'Roll cu Ricky Stone



Popup detector