Interviu audio exclusiv cu Ricky Stone

26 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor a discutat recent cu Ricky Stone la telefon despre ultimele sale proiecte, despre muzica, despre DJ-ing si petreceri, despre Romania si multe altele. Aflati totul dintr-un interviu exclusiv.

Creativ si talentat, tehnic vorbind, cu o inima calda si o dedicatie uimitoare fata de muzica dance (sa nu mai punem la socoteala anii de munca), sunt calitatile care explica ascensiunea lui Ricky Stone. Fiind un adolescent pasionat de patry-uri, Ricky a devenit pasionat de muzica acid house nu mult dupa ce a renuntat la scoala si s-a apucat de mixat.



Asculta interviul audio cu Ricky Stone



Munca de DJ si de producator necesita de asemenea talent si personalitate, lucruri pe care Ricky le are din plin. Capacitatea lui de a interactiona cu clubberii si de a face ringul sa vibreze e de-a dreptul uimitoare. Originar din Steel City, Sheffield, Ricky a innebunit cluburile si rave-urile din Marea Britanie, inainte sa ajunga sa faca acelasi lucru si in Est. S-a mutat in Asia in 2002 si s-a facut remarcat imediat ca DJ in aglomeratul Hong Kong.

Asa ca atunci cand Sasha a venit pentru prima oara in China in 2004, Ricky a fost cel ales sa il insoteasca si sa mixeze la fiecare show in turneul Involver.

Nu mult dupa ce DJ Magazine a inceput sa monitorizeze accesiunea lui Ricky si astfel a devenit primul artist din China care a intrat in Top 100 DJs Poll.



Popup detector