Intergalactic Gary mixeaza si in Bucuresti in octombrie

26 Septembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce va anuntam acum ceva timp (AICI) despre sosirea lui Intergalactic Gary la Sibiu in octombrie, iata ca The Fresh din Bucuresti au confirmat si ei o petrecere cu artistul olandez in acelasi weekend: 7 octombrie 2011 in clubul Berlin.


John Scheffer are o experienta de peste 20 de ani ca DJ, fiind si unul dintre oamenii de baza de la postul de radio Intergalactic FM. De mai bine de zece ani a intrat ca DJ in circuitul international si a mixat in orase precum Berlin, Barcelona, Amsterdam, Moscova, Dublin, Madrid, Glasgow, Geneva, Munich si altele.


Primul disc l-a lansat in 1996 (alte surse mentioneaza anul 1994) la Top Secret Records, sub pseudonimul Silverstream. Desi discografia sa nu este foarte bogata, Intergalactic Gary si-a concentrat atentia mai mult asupra DJ-ing-ului, fapt ce a dus la lansarea mai multor compilatii mixate si lansate la Panama Racing si Roller Disco Records.


Pentru petrecerea din data de 7 octombrie din clubul Berlin din Bucuresti, line up-ul va fi completat de catre OK Corral si Dragos Rusu. Pretul unui bilet este de 15 lei.


Intergalactic Gary@ Monster Disco, Zurich 18.09.10 by Intergalactic Gary


OK Corral - Autumn Deep Define M++ by okcorral


Mixoligian # 29 - Dragos Rusu - The Poor Relative Mix by rudele




Popup detector