Incepe sezonul clubbing in Ibiza

04 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Odata cu apropierea verii, cluburile de pe insula care nu doarme niciodata, Ibiza, isi redeschid portile pentru amatorii de distractie, muzica buna si senzatii tari.

Incepand cu 16 mai, clubul The Paradise (Es Paradise) isi reincepe seriile de petreceri gazduite de cei mai buni DJ din lume. Clubul in forma de piramida, al carui acoperis se deschide deseori pentru a lasa razele soarelui sa patrunda inauntru, este cunoscut pentru faimoasa Fiesta del Aqua.

Pacha Ibiza este cel mai autentic, atractiv si placut club al insulei care nu doarme niciodata. Imbinand 5 stiluri de muzica despartite de scari, usi si coridoare secrete , Pacha este locul unde fiecare se poate distra in felul caracteristic. The Main Room este camera unde sunt cele mai mari petreceri si cei mai buni DJ din intreaga lume. The Funky Room este camera unde muzica house si mixurile funky sunt in prim plan. The Roof Terrace este locul unde gasesti muzica chill-out, cocktailuri, luna si stelele. The Global Room este camera unde se asculta R&B si Hip-Hop. The Pachacha Room este plina cu oameni care se misca pe ritmuri latine si hituri comerciale. Pacha Ibiza se redeschide pe data de 30 mai si are ca invitati pe Sander Kleinenberg, Steve Angello, Sebastian Ingrosso in Main Room.

In ultimii ani, Eden a facut progrese remarcante in crearea unui brand international. Evenimentele regulate din Europa, in special Anglia, din America si chiar din Africa si Asia au asigurat ca pe timpul verii brandul sa fie cunoscut de cati mai multi oameni. Eden a avut numerosi invitati in 2006 ca Ferry Corsten, Tall Paul, Judge Jules, Mylo, Tom Novy, Joey Negro, Jo Mills, Tim Sheridan, Lisa Lashes, Mr. C, Stanton Warriors, Plump DJs, Krafy Kuts, Yousef, Tom Neville, The Glimmers si multi altii.

Clubul este pe primul loc in preferintele britanicilor, datorita organizatorilor care in ultimii ani au avut oaspeti ca Gatecrasher, Godskitchen, Judgement Sundays, Hed Kandi, Garlands, Dusted, MTV, Sundissential, Slinky, Euphoria si Retro. Tot aici are loc evenimentul Ibiza Dance Awards in fiecare an.

Deschiderea va avea loc sambata pe data de 31 mai.



Popup detector