Heineken Music Thirst ajunge la Bucuresti

18 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Heineken Music Thirst, programul care descopera talentele n muzica de club din Romnia, se ncheie cu o petrecere la Bucureşti. Acum ramne responsabilitatea publicului sa aleaga marele cştigator care va cnta live la Heineken Music Thirst Opening Day n cadrul BESTFEST. Konstantin & The Angel, Ok Corral şi Adrian Eftimie vor mixa alaturi de James Zabiela şi Audiofly [Live] la Bucureşti, pe 21 iunie, la Arenele Romane.

Finaliştii au plecat n turneul Heineken Music Thirst şi şi-au demonstrat abilitatile de a mixa n fata iubitorilor de muzica de club. Voturile publicului, adunate pe loc n fiecare oraş, cumulate cu cele de pe www.heinekenmusic.ro, vor conduce la alegerea marelui cştigator. Turneul Heineken Music Thirst a colindat tara, de la Mamaia la Cluj, Iaşi şi Timişoara şi se va ncheia la Bucureşti, printr-o petrecere la Arenele Romane, pe 21 iunie.

2008 este al treilea an n care competitia Heineken Music Thirst se adreseaza numai DJ-lor cu abilitati de producatori.

"Heineken Music Thirst este o ocazie excelenta de a sprijini romnii talentati şi de a le oferi şansa sa mixeze alaturi de idolii lor. Iar numarul mare al DJ-lor care s-au nscris n competitie n acest an nu poate dect sa ne bucure şi sa ne motiveze pentru editiile viitoare", spune Marius Meleşteu, director comercial.


Popup detector