Heidi, nevoita sa işi amane gig-ul de la Studio Martin

01 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 28 septembrie, la Studio Martin urmau sa mixeze Narcissa şi Heidi. Warm-up-ul Narcissei s-a ntins pna dupa ora 3 dimineata pentru ca Heidi sosise n Bucureşti, nsa nu şi discurile ei.

Gig-ul lui Heidi la Studio Martin a fost reprogramat pentru smbata, 24 noiembrie, cnd va mixa n deschiderea celor de la M.A.N.D.Y., la petrecerea Get Physical Night.

Artista de la Get Physical a ajuns n tara la ora 22 cu o cursa Londra - Bucureşti cu escala la Viena, oras n care s-a pierdut geanta de discuri. Heidi s-a declarat foarte dezamagita ca nu putea sa mixeze, mai ales ca ceruse ca setul ei sa fie nregistrat n vederea folosirii lui ca promo mix.

mi pare extrem de rau ca lucrurile s-au derulat aşa. Compania mi-a pierdut geanta cu discuri şi am ncercat sa descarc de la biroul Studio Martin cteva piese, deşi eu nu mixez de pe CD-uri de obicei. Am vrut sa ofer cel mai tare show posibil, dar mi este absolut imposibil. Am ncercat mai bine de doua ore sa descarc 25 de piese şi cu toate acestea, nu am reuşit. mi cer scuze şi va promit ca ma ntorc ct de curnd posibil n Romnia, mi place aici şi ştiu ca meritati cel mai cool show din lume, a declarat Heidi.

Dupa aproximativ trei ore n care a ncercat sa descarce cteva piese de pe site-urile de digital download la sediul Studio Martin, Heidi a renuntat la ideea de a mai mixa. Din respect pentru fanii care o aşteptau şi Narcissa care nca mixa, Heidi a venit nsa la Studio Martin pentru a-şi prezenta scuzele.




Popup detector