Booka Shade se pregatesc pentru Bucuresti

03 Ianuarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Sezonul petrecerilor in Bucuresti incepe cu o serie de nopti cu DJ-i romani, dupa care cei doi artisti de la Get Physical se pregatesc sa deschida anul cu un show in clubul Studio Martin. Data de 27 ianuarie le este destinata celor doi nemti.

Booka Shade sunt Walter Merziger si Arno Kammermeier, doi producatori originari din Germania, Berlin care lucreaza impreuna de prin '90. Astazi sunt artistii de baza de la casa de discuri Get Physical, alaturi de M.A.N.D.Y. Tot aici au lansat si albumul de debut 'Memento' in 2004, primit foarte bine de catre public. Au ramas cunoscuti pentru single-uri ca "Mandarine Girl" si "Body Language", lansate tot la casa de discuri Get Physical Music.

Albumul lor "Movements" a fost considerat unul din cele mai bune albume din 2006, asa ca baietii promit multa muzica buna. Booka Shade inseamna de cele mai multe ori live act, adica un pupitru plin cu instrumente, sau cel putin un laptop din care tasneste muzica. Ei vor veni in Bucuresti direct din celebrul club Loft din Barcelona.


Popup detector