Guy Gerber lanseaza primul solo EP din 2008

09 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Guy Gerber lanseaza primul EP din 2008 care se numeste Disorientation, pe data de 2 iunie in varianta vinyl si pe 30 iunie pe CD. Disorientation este primul solo EP al artistului de la cel de anul trecut lansat la Cocoon Recordings, intitulat Belly Dancing.

Am facut Disorientation dupa turneul din ianuarie anul trecut din America de Sud. Prietenii mi-au spus ca piesa suna foarte futuristic, ceea ce este destul de interesant. Am un sample de saxofon de la un prieten de ceva timp si mereu m-am jucat cu el, dar niciodata nu mi s-a parut potrivit, pana intr-o seara cand niste amici au venit la mine pentru o sesiune lunga in noapte. A prins un efect incredibil si am scos o armonie ciudat de interesanta din el.

Disorientation este o combinatie perfecta intre house, tech house si progressive iar surpriza consta in sunetele de orchestra si saxofon. Intotdeauna imi place sa spun o poveste intr-o piesa, sa fac o drama la inceput, apoi sa produc putin haos si spre sfarsit sa las o parere optimista despre viitor, declara Gerber.



Popup detector