Oferte de revelion clubbing

10 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Cei care nu v-ati hotarat deja unde veti face revelionul, ofertele au inceput sa apara. Fie ca vreti sa petreceti revelionul 2006 in Romania sau peste hotare, aveti cu siguranta unde merge daca optati pentru un revelion in club, alaturi de un DJ si gasca de prieteni.

In Bucuresti puteti opta deocamdata pentru doua variante care deja au aparut. Sustinatorii clubului Studio Martin pot petrece revelionul alaturi de Lee Burridge. Pretul biletului este tentant; 85 lei pana la sfarsitul lunii noiembrie (250 buc.) si 115 lei pana la sfarsitul lunii decembrie (250 buc.). Daca optati pentru un revelion in clubul Kristal Glam, va veti putea bucura de un invitat destul de simpatizat de clubberii din Romania, si anume Ricardo Villalobos. Pretul biletului variaza si aici, in functie de perioada in care il cumperi; 80 lei pana in 30 noiembrie, 110 lei pana in 25 decembrie si 140 lei dupa 26 decembrie.

Cei care sunteti in Sibiu de anul nou, puteti petrece revelionul alaturi de Kay Bliss si Marcus Homm in clubul Chill Out, pentru suma de 20 lei. Si Clut Two, proaspat deschis in Constanta, va organiza un New Years Eve party (pentru detalii, clubtwo.ro). Nici cluburile Hush Hush si Theatre din Brasov, XS din Iasi si Heat din Oradea nu se lasa mai prejos si vor organiza petreceri de revelion. Va vom tine la curent cu detalii.

Daca veti alege sa dati o raita prin afara Romaniei, cu siguranta nu veti avea nimic de pierdut. Spre exemplu, in Barcelona o puteti gasi pe Miss Kittin in club Razzmatazz. In Berlin vor fi Ellen Allien si Sascha Funke. Tot in Germania, in Frankfurt clubul Cocoon, gazduieste o petrecere ce merita atentia daca esti in zona: Sven Vth + Guy Gerber + Chris Tietjen + Pauli Steinbach; micro: C-Rock + Stoopid + Matthias Vogt + Heiko Himmighoffen (live percussion) In Paris va pune muzica David Duriez si Llorca, in Los Angeles la b>Giant New Years Eve Weekend vor fi invitati Sasha & Digweed, alaturi de Jimmy Van M in California Ballroom, iar Ferry Corsten si Armin Van Buuren in Pasadena Ballroom. La vecinii nostri rusi, mai exact in Sankt Petersburg, il veti putea gasi pe americanul Armand Van Helden. In clubul londonez Fabric, petrecerea de revelion costa 35 de lire daca iti cumperi bilet in avans. Pretul biletului include: Room One: Craig Richards, Terry Francis, Tobi Neumann, Booka Shade (Live), Fuckpony (Live), Jamie Jones. Room Two: Meat Katie, Erol Alkan, Justice, Joakim (Live) si Room Three: INNERVISIONS..., Ame, Dixon, Marcus Worgull si Rob Summerhayes.


Popup detector